Урок з безпеки дорожнього руху.

З 17 по 21 травня 2021 року у гімназії № 3 проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. Діти в черговий раз повторили ПДР, пригадали правила безпечної поведінки на дорогах та біля доріг. 21 травня  у 3-Б класі був проведений Національний урок з безпеки дорожнього руху. Діти переглянули відео з теми та намалювали малюнки  з ПДР для класної виставки (фото 16).  Посилання на відео  https://www.youtube.com/watch?v=ZloA9HzlFbs

21 травня учні 2 - Б класу побували на незвичайній онлайн - зустрічі з поліцейськими. Ця зустріч відбувалася в рамках національного уроку з безпеки дорожнього руху.
  Діти ознайомилися з дорожніми знаками, повторили правила переходу доріг і з цікавістю переглянули повчальний мультфільм " Телефон і дорога". (Фото 1-5)

Урок  дизайну і технологій у 1 - Б класі. На дорозі так правил багато, Їх дотримуйся, друже, завжди! (Фото 6-7)

В рамках єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху в 7-Б класі було проведено урок  на тему «Безпечна дорога додому» (фото 10-12)

8-А клас "Безпека на дорозі/ Як вберегтися від травмувань" (фото 13-15)

Бесіда з безпеки дорожнього руху у 6-Б класі "Безпека дорожнього руху - це життя" (фото 17-19)

Єдиний національний урок  під назвою «Безпечна дорога додому» було проведено в  6 – А класі (фото 20-22), 5- А класі (фото 8-9).